eng

eng

eng


Kampovi
Zelena strana grada
Zelena strana grada
Zabavna učionica
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Zeleni adresar
Novosadsko prolece
Kategorije
Arhiva vesti
Savet dana
Vremenska Prognoza

Objavljeno

100% ЈЕЛКА – ЈЕЛКА СА БУСЕНОМ

10. Novosadska jesen


Završen je ciklus od 5 prolećnih Cvetnih pijaca

N30_9013

Cvetne pijace Pokret gorana Novog Sada organizuje od 2003. godine, u prolećnom i jesenjem periodu, sa ciljem da građanima obezbedi na jednom mestu sve što je potrebno za uređenje, bašte, vrta, balkona, kao i enterijera.

I ove godine Pokret gorana Novog Sada je sa dolaskom proleća organizovao pet „Cvetnih pijaca“. Na svakoj od manifestacija je bilo u proseku po 10.000 posetilaca i na svakoj od njih je prodato više od  60.000 cvetova i sadnica. Kroz cvetne manifestacije ove godine, Pokret gorana Novog Sada je Novosađanima pružio priliku da urede oko 50.000 balkona i dvorište, a ukupno je na 5 Cvetnih pijaca i Novosadskom proleću prodato oko 450.000 cveća i sadnica. Procitajte celu vest »

Škole u Vojvodini čistije i zelenije

Na ovogodišnjoj „Novosadskoj jeseni“ održana je i dodela nagrada povodom akcije „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“, u čijoj realizaciji PGNS učestvuje već dugi niz godina sa Pokrajinskim sekretarijatom za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine i Pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice

Ovom prilikom je program predstavljen široj javnosti, koja je pozvana da se aktivnije uključi u ovaj program, pri svojoj lokalnoj školi.

Sekretarijati su raspisali Javni poziv  za učešće u ovoj aktivnosti  za školsku 2012/13 godinu.

Istom prilikom je Pokret gorana predstavio svoju novu „Zabavnu učionicu„, stranicu sa edukativnim multimedijalnim sadržajima iz zaštite životne sredine, ozelenjavanja, reciklaže, upravljanja otpadom, energetske efikasnosti i drugih važnih oblasti.

Novosadsko Proleće 2012.

Poštovani izlagači,

obaveštavamo Vas da ćemo ovog proleća u periodu od 20. do 24. marta u Sportskom i poslovnom centru „Vojvodina“ u Novom Sadu realizovati 22. ekološku, privrednu i turističku manifestaciju „NOVOSADSKO PROLEĆE“.
Tradicionalno održavanje ove priredbe je rezultat dugogošišnjeg poverenja koje nam ukazuju najveći proizvođači i uvoznici cveća, sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava, plastenika, zalivnih sistema i prateće opreme za uređenje vrtova i enterijera.

Procitajte celu vest »

Kontakt
Kontakt
Pronađi nas:
Opstanak knjiga
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Animirani spotovi
Kako povećati energetsku efikasnost

 


 

Kako Kompostirati

Kako da posadiš drvo


Kako smanjiti otpad