eng

eng

eng


Kampovi
Zelena strana grada
Zelena strana grada
Zabavna učionica
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Zeleni adresar
Novosadsko prolece
Kategorije
Arhiva vesti
Savet dana
Vremenska Prognoza

Objavljeno

„TRAŽIMO ZAGAĐIVAČA GODINE I ZAŠTITNIKE ŽIVOTNE SREDINE“

Pokret gorana Vojvodine u saradnji sa Ekološkim magazinom  „Čekajući vetar“ Radio Beograda 2, četvrtu godinu za redom organizuje akciju „TRAŽIMO ZAGAĐIVAČA GODINE I ZAŠTITNIKE ŽIVOTNE SREDINE“. Akcija traje tokom cele godine, a ove godine u maju mesecu ćemo proglasiti 10 zaštitnika i 1 zagađivača životne sredine za 2012. godinu.
Procitajte celu vest »

TRAŽIMO ZAGAĐIVAČA GODINE I ZAŠTITNIKE ŽIVOTNE SREDINE

 

Pokret gorana Vojvodine, treću godinu za redom organizuje akciju „TRAŽIMO ZAGAĐIVAČA GODINE I ZAŠTITNIKE ŽIVOTNE SREDINE“. Akcija traje tokom cele godine, a ove godine u maju mesecu ćemo proglasiti 10 zaštitinika i 1 zagađivača životne sredine za 2011. godinu.

Cilj akcije je unapređenje životne sredine i održivog razvoja, kao i podizanje nivoa svesti o potrebi zaštite životne sredine.Ovo je najveća i najstarija ekološka akcija, koja traje  već 29 godina. Akciju su pokrenuli i  25 godina tradicionalno organizovali Ekološki magazin „Čekajući vetar“ Radio Beograda 2 i Društvo za čistoću vazduha Srbije, kojima se 2010. godine pridružuje i naša organizacija. Realizuje se kontinuirano tokom cele godine, dok se završna manifestacija uz dodelu „CRNOG“ i „ZELENIH“  listova, održava jednom godišnje.

Ovom akcijom smo značajno doprineli podizanju svesti o potrebi očuvanja, zaštite i unapređenja životne sredine u celoj Republici. Napominjemo da je dodelaCRNOGLISTAznačajno uticala na ponašanje dotadašnjih zagađivača, koji ne retko već za godinu ili dve posebni mangažovanje mpostaju dobitniciZelenoglista“. 

Procitajte celu vest »

Kontakt
Kontakt
Pronađi nas:
Opstanak knjiga
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Animirani spotovi
Kako povećati energetsku efikasnost

 


 

Kako Kompostirati

Kako da posadiš drvo


Kako smanjiti otpad