eng

eng

eng


Kampovi
Kampovi
Zelena strana grada
Zelena strana grada
Zabavna učionica
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Zeleni adresar
Novosadsko prolece
Kategorije
Arhiva vesti
Savet dana
Vremenska Prognoza

APROSLOV – Agencija za PROnalaženje SLObodnog Vremena

 

APROSLOVAgencija za PROnalaženje SLObodnog Vremena je projekat Pokreta gorana Novog Sada koji realizuje Goranski centar za nauku i volonterizam (KENTAUR). Realizuje se uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu.

Kentaur je započeo sa radom početkom 2011. godine, a proizašao je iz potreba mladih da sebi i svojim vršnjacima omoguće mesto za druženje, učenje i lično i profesionalno usavršavanje.

Aktivnosti koje su planirane projektom APROSLOV su podeljene u tri tematska modula:

  1. Edukativne aktivnosti
  • Dodatne i dopunske aktivnosti iz onih oblasti sa kojima mladi imaju priliku da se susretnu prilikom školovanja, ali i neke sa kojima nemaju: fotografija, radio amaterizam, arheologija, astronomija, odnosi sa javnošću, aktivno građanstvo, projektni ciklusi, ciklusi učenja, socijalne mreže, mediji i elektronska komunikacija, održiva arhitektura, reciklaža, kompostiranje itd.
  • Društvene igre (sa tablom i bez), zajedničko gledanje filmova (zabavnih i edukativnih), upoznavanje Novog Sada, posete manifestacijama, postavkama i drugim zabavnim programima, performansi i dramsko scenski nastupi, realizacija kulturnih i muzičkih dešavanja
  • Elektronski blog-magazin koji bi održavali sami polaznici u cilju informisanja šire javnosti sa dešavanjima i aktivnostima koje se realizuju u okviru projekta, ali i nekim drugim njima bliskim i interesantnim temama.
  1. Aktivnosti za formiranje i jačanje grupe
  1. Omladinski bilten

 

Kontakt
Kontakt
Pronađi nas:
Opstanak knjiga
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Animirani spotovi
Kako povećati energetsku efikasnost

 


 

Kako Kompostirati

Kako da posadiš drvo


Kako smanjiti otpad