eng

eng

eng


Kampovi
Kampovi
Zelena strana grada
Zelena strana grada
Zabavna učionica
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Zeleni adresar
Novosadsko prolece
Kategorije
Arhiva vesti
Savet dana
Vremenska Prognoza

Još jedno „Novosadsko proleće“ je iza nas

Zajedno sa našim posetiocima, izlagačima i saradnicima, 23. „NOVOSADSKO PROLEĆE“ je uspešno realizovano. Kao i do sada, u četvrtoj nedelji marta, ovaj put od 19. do 23., tradicionalna prolećna izložba koja okuplja proizvođače i uvoznike cveća, sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava, plastenika, zalivnih sistema, ali i izlagače rukotvorina starih zanata i zdravsteno bezbedne hrane i pčelarskih proizvoda.

Na manifestaciji se predstavilo 223 izlagača iz raznih krajeva naše zemlje na preko 3.ooo m² koji su predstavili svoje proizvode u kojima je uživalo oko 75.000 posetilaca. Tema ovogodišnjeg proleća je bila “ VODA „ na koje su se ujedno svakodnevno održavale stručne tribine i predavanja, čija posvećenost predstavlja dobar vid širenja ekološke svesti među građanima.

Manifestaciju je organizovao Pokret gorana Novog Sada, a podršku su pružili Grad Novi Sad – Gradska uprava za zaštitu životne sredineGradska uprava za privredu. Održavanje manifestacije pomogli su medijski sponzori manifestacije: RTV, Novosadska televizija, Radio 021 i “Markons”.


U sklopu manifestacije je održano 12 radionica za decu i mlade od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta na različite teme koje su bile namenjene njihovom uzrastu i interesovanju, dok su uočene i organizovane posete mladih ljudi i odraslih građana iz raznih krajeva.

Poseban deo manifestacije je bio u Svečanom salonu na prvom spratu Spensa gde se održala Izložba fotografija koje su predstavljale SRP „Slano kopovo“ autora Geze Farkaša, na kom su bile predstavljene  24 tematske fotografije.

Kontakt
Kontakt
Pronađi nas:
Opstanak knjiga
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Animirani spotovi
Kako povećati energetsku efikasnost

 


 

Kako Kompostirati

Kako da posadiš drvo


Kako smanjiti otpad