eng

eng

eng


Kampovi
Kampovi
Zelena strana grada
Zelena strana grada
Zabavna učionica
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Zeleni adresar
Novosadsko prolece
Kategorije
Arhiva vesti
Savet dana
Vremenska Prognoza

Završen je 40. ciklus radionica “Mala škola aranžiranja cveća“

 

IMG_0110

    “Mala škola aranžiranja cveća” je tradicionalan program Pokreta gorana Novog Sada koji se realizovao po 40. put u ciklusu od dve tročasovne radionice uz podršku Grada Novog Sada – Gradske uprave za zaštitu životne sredine. Učesnici programa su bili po troje učenika iz 23 osnovne škole.

    Prva radionica za učenike šestih razreda osnovnih škola, u okviru programa “Mala škola aranžiranja cveća” se održao u subotu, 30. novembra 2013. godine doje druga radionica održana u subotu, 07. decembra 2013. godine. Radionice su se održavale u Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode, u periodu od 10 do 13 časova.

    Tokom radionica naše dugogodišnje saradnice, inž.hortikulture i pejzažne arhitekture Jasna Atanacković, Agneš Potkonjak, Vesna Milovanović, Milica Lovrenović Todorović, kao i studenti pejz.arhitekture su naše polaznike imali prilike da upoznaju sa istorijom umetnosti aranžiranja, različitim stilovima i elementima aranžmana, čuvanju i sušenju biljnog materijala, priboru i alatu koji se koristi u aranžiranju.

    Nakon završene obuke, učesnici će imali priliku da još jednom pokažu svoju kreativnost i sva znanja koja su stekli na javnom takmičenju u kićenju jelki, “100% jelka – jelka sa busenom”.

IMG_0115

Kontakt
Kontakt
Pronađi nas:
Opstanak knjiga
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Animirani spotovi
Kako povećati energetsku efikasnost

 


 

Kako Kompostirati

Kako da posadiš drvo


Kako smanjiti otpad