eng

eng

eng


Kampovi
Kampovi
Zelena strana grada
Zelena strana grada
Zabavna učionica
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Zeleni adresar
Novosadsko prolece
Kategorije
Arhiva vesti
Savet dana
Vremenska Prognoza

Prijavite se za letnji „Goranski eko-kamp“

flajer2-page-002U toku je prijavljivanje za letnji eko-kamp koje organizuje Pokret gorana Novog Sada. Goranski eko-kampovi su sedmodnevna druženja dece i mladih u prirodi, koji polaznicima pružaju mogućnost sticanja novih znanja i veština, uzbudljive izazove i nova prijateljstva. Ovo leto možeš provesti u društvu svojih vršnjaka na zanimljiv način, istražujući Dunav i Frušku goru, vozeći se biciklom i brodom, spavajući u energetski efikasnoj zgradi sa obnovljivim izvorima energije i šatoru pod zvezdanim nebom. Proveri svoju snalažljivost, probudi timski i takmičarski duh, otkrij svoje talente i ispolji svoju kreativnost uz podršku stručnih lica koji vode računa o bezbednosti  dece.Gde su smešteni polaznici kampa?

Polaznici su smešteni u Ekološkom centru Radulovački u centru Sremskih Karlovaca, objektu koji poseduje izuzetne uslove za smeštaj i boravak dece i mladih udobne sobe, prostrano dvorište i sale za rad i zabavu (pogledajte  www.ekoloskicentar.org).

Centar se sastoji iz obnovljene zgrade iz XVIII veka koja je zaštićena kao kulturno-istorijski spomenik i nove, savremene zgrade izgrađene po principima održive arhitekture. Koristi solarnu i geotermalnu energiju, dajući posetiocima primer dobre prakse.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i entuzijazmu u radu sa mladima, Ekološki centar Radulovački sa ponosom nosi oznaku kvaliteta  Saveta Evrope, kao Evropski omladinski centar.

Omiljeni deo programa svakog kampa je noćenje u prirodi pod šatorima i on se održava na Dunavu u Koviljsko-petrovaradinskom ritu, na Fruškoj gori u Eko-kampu „Stražilovo“ ili  Planinarskom domu „Stražilovo“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt
Kontakt
Pronađi nas:
Opstanak knjiga
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Animirani spotovi
Kako povećati energetsku efikasnost

 


 

Kako Kompostirati

Kako da posadiš drvo


Kako smanjiti otpad