eng

eng

eng


Kampovi
Kampovi
Zelena strana grada
Zelena strana grada
Zabavna učionica
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Zeleni adresar
Novosadsko prolece
Kategorije
Arhiva vesti
Savet dana
Vremenska Prognoza

Sasvim prirodna subota

Saznajte ko su gorani i postanite deo velike goranske priče koja nudi niz mogućnosti i aktivnosti kojom svaki pojedinac može doprineti očuvanju naše planete Zemlje.

                                            Pokret gorana Novog Sada upisuje najmlađih članova.
                                       Uključite se u naš novi program Sasvim prirodna subota!

Pokret gorana Novog Sada lansira seriju neobičnih ekoloških radionica za male pustolove i njihove roditelje. Rezervišite subotu prepodne za avanturističku ekologiju i istražite sa nama gradsku džunglu Novog Sada i okoline.

Omogućite svojim radoznalim mališanima da dožive sve boje Fruške gore, istraže obalu Dunava, čuju brgljeza u Kameničkom , pronađu omiljeno stablo u Dunavskom ili iščitaju dnevnik jedne bubamare u Futoškom parku…
Otkrićemo zajedno postoji li ptičje mleko, hotel za insekte i doktor za biljke… Oprobaćemo se u baštovanstvu , gurmanluku i praviti čajanku. Slavićemo Zelendan i mnogo ćemo se smejati, družiti i uživati!

Počinjemo 16. septembra 2017. u 10 časova na prvom spratu SPENSa, a svake sledeće subote, po dogovoru, na različitim zelenim lokacijama našeg grada.

Dobro došli su mališani uzrasta od 6 do 10 godina i njihovi roditelji, zaljubljenici u prirodu, ali i svi oni koji to tek treba da postanu.

Autori i realizatori radionica su članovi našeg tima za ekološku edukaciju dece i mladih Ljiljana Jovanović, Nina Dimitrijević i Tamara Gavrilović.

Prijave na telefon: 060/0523-865 (Tamara)

Kontakt
Kontakt
Pronađi nas:
Opstanak knjiga
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Animirani spotovi
Kako povećati energetsku efikasnost

 


 

Kako Kompostirati

Kako da posadiš drvo


Kako smanjiti otpad