eng

eng

eng


Kampovi
Kampovi
Zelena strana grada
Zelena strana grada
Zabavna učionica
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Zeleni adresar
Novosadsko prolece
Kategorije
Arhiva vesti
Savet dana
Vremenska Prognoza

Ko su Goroljubi?

Сазнајте ко су Горани и постаните део велике горанске приче која нуди низ могућности и активности којима сваки појединац може допринети очувању наше планете Земље.

Покрет горана Новог Сада уписује најмлађе чланове – Горољубе.

Укључите се у наш нови програм  „Сасвим природна субота“!

Учествујте у серији необичних еколошких радионица за мале пустолове и њихове родитеље. Резервишите суботу пре подне за авантуристичку екологију и истражите са нама градску џунглу Новог Сада и околине.

Омогућите својим радозналим малишанима да доживе све боје Фрушке горе, истраже обалу Дунава, чују бргљеза у Каменичком , пронађу омиљено стабло у Дунавском или ишчитају дневник једне бубамаре у Футошком парку…  Открићемо заједно постоји ли птичје млеко, хотел за инсекте и доктор за биљке… Опробаћемо сеу баштованлуку, гурманлуку и правити чајанку. Славићемо Зелендан и много ћемо се смејати, дружити и уживати!

Почели смо  16. септембра 2017. у 10 часова на првом спрату СПЕНСа, а сваке следеће суботе, по договору, били смо на различитим зеленим локацијама нашег града.

Добро дошли су малишани узраста од 6 до10 година и њихови родитељи, заљубљеници у природу, али  и сви они који то тек треба да постану.

Аутори и реализатори радионица су чланови нашег тима за еколошку едукацију деце и младих Љиљана Јовановић, Нина Димитријевић, Тамара Гавриловић, Ивана Драгин и Милош Јовановић.

Kontakt
Kontakt
Pronađi nas:
Opstanak knjiga
Priručnik za preživljavanje u prirodi
Animirani spotovi
Kako povećati energetsku efikasnost

 


 

Kako Kompostirati

Kako da posadiš drvo


Kako smanjiti otpad