Archive for the ‘SKOK’ Category

Uz ritam kreativnostiEdukativno-kreativne radionice “Uz ritam kreativnosti” nastavljaju sa aktivnostima uz odličan ritam! Počinjemo u  subotu 15. 10. 2016. i organizujemo radionice za najmlađe sve do juna 2017. godine. Aktivnosti su namenjene deci od I do IV razreda osnovne škole. Radionice se organizuje u okviru programa ‘SKOK’ (Sremsko-karlovačkog omladinskog kluba). Pročitaj celu objavu »

Podeli
Share On Facebook

Mladi za zaštitu životne sredine
Покрет горана Војводине и Еко патрола Карловачке гимназије вас позивају на низ активности које се одржавају у “Еколошком центру Радуловачки”, у оквиру програма

Млади за заштиту животне средине

Pročitaj celu objavu »

Podeli
Share On Facebook
12516394_544496652379347_257007701_nPokret gorana Vojvodine pokreće inicijativu za ponovno uspostavljanje SKOK-a (Sremsko-karlovačkog omladinskog kluba). Za početak SKOK će nuditi niz aktivnosti za decu i mlade, koje će se održavati u ‘Ekološkom centru Radulovački’.
RASPORED AKTIVNOSTI ZA JANUAR
24.01. 18h Veče društvenih igara – Veče Bang!-a
26.01. 20h Debatni klub – Uvodna radionica
27.01. 20h Filmsko veče – ‘Mary and Max’
30.01. 10h & 12h ‘Uz ritam kreativnosti’, radionice za decu – nastavak programa

Pročitaj celu objavu »

Podeli
Share On Facebook

INFOrmatizuj se POSTER 2

Zanima te kako da nađeš posao?

Nisi siguran/a koje veštine su ti potrebne u skoro svakom poslu?

Interesuju te informacione tehnologije?

Želiš da naučiš kako da napraviš blog? Internet stranicu?

Imaš između 18 i 25 godina, i živiš u Sremskim Karlovcima?

 

Pokret gorana Vojvodine i Centar za edukativno-kreativni razvoj omladine   (CEKRO)     organizuju program za mlade Karlovčane na temu zapošljivosti u ICT sektoru  „INFOrmatizuj se“. Program se realizuje u okviru projekta „Uz dobar alat  veština je zanat“ koji Nacionalna Asocijacija Praktičara/ki Omladinskog Rada   (NAPOR) sprovodi uz podršku Ministarstva  omladine i sporta i  USAID projekta održivog lokalnog razvoja.

 

 

Cilj omladinskog programa je povećanje zapošljivosti mladih kroz sticanje prenosivih znanja i veština u okviru informatičko-komunikacionih tehnologija (ICT). „INFOrmatizuj se“ podrazumeva selekciju 20 mladih osoba (uzrasta od 17 do 25 godina) koji će učestvovati na radionicama u Ekološkom centru ”Radulovački”,u Sremskim Karlovcima, gde će imati priliku da steknu nova znanja i veštine kroz neformalnu edukaciju i praktičnu primenu u vidu razvijanja i održavanja veb portala.

Prva radionca se održava u subotu, 31.05.2014 u 11 časova, u Ekološkom centru Radulovački, u Sremskim Karlovcima. Program će trajati do početka jula, i održavaće se vikendom.

Da biste učestvovali na programu, potrebno je samo da popunite aplikaciju i pošaljete je na informatizujse@gmail.com Zainteresovani se mogu priključiti na program i naknadno, odnosno i posl 31.05.

Za više informacija možete se obratiti na e-mail informatizujse@gmail.com ili na telefone
+381 60 0967 294 ; +381 64 2190 957

Podeli
Share On Facebook

U okviru projekta SKOK održano je pet radionica sa decom ometena u razvoju iz škole „Milan Petrović“ ogranak u Sremskim Karlovcima. Puni entuzijazma i kreativnosti naučili su  kako da aranžiraju cveće, kako da posade drvo, da naprave ram za slike. Veliku pažnju posvetili smo recikliranju, dge su deca pravila različite novogodišnje ukrase od materijala koji mogu da se recikliraju. Na kraju, završili smo naše druženje uz film „Lajanje na zvezde“. Pročitaj celu objavu »

Podeli
Share On Facebook
Arhiva vesti